Проценки, вештачења, експертизи и анализи на финансиски извештаи и инвестиции

Пополнете барање

Пополнете ја кратката форма со податоци и ние ќе Ве контактираме.

Услуги

Проценки

Согласно законот за процена вршиме проценки на:

 • Недвижен имот
 • Подвижен имот
 • Машини и опрема
 • Транспортни средства
 • Трговски друштва
 • Побарувања и обврски
 • Индустриска сопственост
 • Информатичка технологија
 • Земјоделие

Ние ги исполнуваме условите со одредбите од Законот за процена за стекнување на лиценци за вршење на работите за процена и истите се евидентирани во Министерството за транспорт и врски.

Вештачења и експертизи

Вршиме Вештачења од следниве области:

 • Економски
 • Градежни
 • Машински
 • Медицински
 • Сообраќајни
 • Супервештачења
 • Експертизи

Нашите искусни проценувачи и консултанти нудат експертиза од сите аспекти на проценувањето, финансиите и економијата.

Правиме преглед и првична анализа на обврските и штетата, нудиме професионални советодавни услуги, го пресметуваме обемот на загуба и даваме незавизно мислење. Обезбедуваmе техничка поддршка на други експерти и помош при посредување и спогодбени преговори.

Анализи на финансиски извештаи и инвестиции

Ние ги исполнуваме условите со одредбите од Законот за процена за стекнување на лиценци за вршење на работите за процена и истите се евидентирани во Министерството за транспорт и врски.

Правиме преглед и првична анализа на обврските и штетата, нудиме професионални советодавни услуги, го пресметуваме обемот на загуба и даваме незавизно мислење. Обезбедуваmе техничка поддршка на други експерти и помош при посредување и спогодбени преговори.

Лиценци

Листа на лиценци кои ги поседуваме, евидентирани во Министерството за транспорт и врски.

Контакт

Адреса

Локација: 1737 бр,34-3/3, 1000 Скопје, Македонија

Испратете email

contact@vizija-t.mk

Јавете се

+389 2 3136 080

+389 78 337 029

Loading
Your message has been sent. Thank you!